AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Sinanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hüseyin DOĞAN - Okul Müdürü

24.06.1988 tarihinde Konya´ nın Hüyük ilçesi Suludere Mahallesi´ nde doğmuştur. İlköğretimi İlmen Mehmet Başer İlköğretim Okulu´ nda, liseyi Hüyük Çok Programlı Lisesi´ nde okumuştur. Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde 2010 yılında tamamlamıştır.  Tezli yüksek lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Türk Halk Edebiyatı Halk Bilimi Ana Bilim Dalı´ nda "Konya Hüyük Çocuk Oyunları" adlı semineri, "Sinanpaşa Mânileri" adlı teziyle tamamlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Tarih bölümünden 2018 yılında mezun olmuştur. Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı´ ndaki yüksek lisans eğitimini 2022 yılında tamamlamıştır. 2013 yılında Çiğiltepe M.T.A.L.ye öğretmen olarak atanmış, 2014-2018 yılları arasında bu okulda müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2018-2020 yılları arasında Sinanpaşa Anadolu Lisesi´ nde okul müdürlüğü ve müdür yardımcılığı gorevlerinde bulunduktan sonra 2020 yılında Sinanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi´ ne müdür olarak atanmıştır.